Μικροσκοπικό Θέατρο

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 697 445 0680

Μουσικές στιγμές

Η Τιτή Αντωνοπούλου χορεύει με θέμα τη στιγμή της εμπειρίας της μουσικής του Σούμπερτ [17 Φεβρουαρίου, 17 Μαρτίου, 21 Απριλίου, 19 Μαΐου).

Opus 100 Duo

Η ανθρώπινη δυάδα ενωμένη και χωρισμένη, από κοντά κι από μακριά. Χορεύουν η Κατερίνα Αβραμοπούλου και η Αναστασία Λύρα [17 Φεβρουαρίου, 17 Μαρτίου, 21 Απριλίου, 19 Μαΐου).

Ψύχα

Παράσταση χορού του Κωνσταντίνου Μίχου με τον ίδιον, την Αναστασία Λύρα, την Αθηνά Κυρούση και τη Μελίνα Ιορδανίδου [4 έως 12 Μαΐου]

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημέρωση με email για τις παραστάσεις στο Μικροσκοπικό Θέατρο.

Η Βασίλισσα

LaReina700x500Το έργο παρουσιάζεται σε κλίμα παραμυθιού υπό τον ήχο του αναγεννησιακού λαούτου του John Dowland σε ένα εντυπωσιακό και υποβλητικό σκηνικό περιβάλλον. 

Η πνευματώδης και στοχαστική μουσική του Άγγλου συνθέτη εμπνέει στην Αναστασία Λύρα μια μορφή Σκοτεινής Βασίλισσας στην οποία διασταυρώνονται η κακιά μητριά της Χιονάτης, ο Μαύρος Κύκνος από τη Λίμνη των Κύκνων του Τσαϊκόφσκι και η Βασίλισσα της Νύχτας από τον Μαγικό Αυλό του Μότσαρτ.

Η σκηνική δράση κάνει τη μουσική της παράστασης να ακούγεται σαν ένα σχόλιο του τροβαδούρου, λεπταίσθητο, μελαγχολικό και ενίοτε φιλοσοφικό στα πάθη της Βασίλισσάς του, τη ματαιοδοξία, την απληστία και την αλαζονεία της, χωρίς να παραλείπει να επαινεί παρ’ όλα αυτά την ομορφιά, τη χάρη και τη γοητεία της.


Μουσική: John Dowland
Χορογραφία, κοστούμια, φωτισμοί: Αναστασία Λύρα
Χορός: Αναστασία Λύρα
Διάρκεια: 40 λεπτά.

Μικροσκοπικό Θέατρο  
23 Δεκεμβρίου 2017 Come Again
26 Δεκεμβρίου 2016 Γιορτινές παραστάσεις για παιδιά
26 Δεκεμβρίου 2015 είναι καιρός - δεύτερη περίοδος
7 Νοεμβρίου 2015 είναι καιρός - δεύτερη περίοδος

Φωτογραφίες: Χριστίνα Σαρλάμη

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn