Μικροσκοπικό Θέατρο

Ώρα έναρξης των παραστάσεων τα Σάββατα 20:00 και τις Πέμπτες 21:00. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 697 445 0680

Μουσικές στιγμές

Η Τιτή Αντωνοπούλου χορεύει με θέμα τη στιγμή της εμπειρίας της μουσικής του Σούμπερτ [17 Φεβρουαρίου, 17 Μαρτίου, 21 Απριλίου, 19 Μαΐου).

Opus 100 Duo

Η ανθρώπινη δυάδα ενωμένη και χωρισμένη, από κοντά κι από μακριά. Χορεύουν η Κατερίνα Αβραμοπούλου και η Αναστασία Λύρα [17 Φεβρουαρίου, 17 Μαρτίου, 21 Απριλίου, 19 Μαΐου).

Music for a While

Μια μουσική παράσταση με Ντάουλαντ και Περσέλ. Δέσπω Βαρουδάκη: κιθάρα, Ελένη Πανταζάτου: χορός, Ρωξάνη Παπαδημητρίου: τραγούδι [24 Φεβρουαρίου, 1 Μαρτίου, 3 Μαρτίου, 8 Μαρτίου, 10 Μαρτίου]

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημέρωση με email για τις παραστάσεις στο Μικροσκοπικό Θέατρο.

Μουσικές στιγμές

notturno

Ένας χορός με θέμα τη μουσική και με δραματουργικό επίκεντρο τη μορφή ενός μικρού παλιάτσου-κλόουν, που ξέρει πώς να επικοινωνει χωρίς λόγια, εξίσου αποτελεσματικά, με κάθε είδους κοινό και προπαντός με όλες τις ηλικίες. 

Ένα χορευτικό σόλο που μεταφράζει σε σωματική κίνηση και χορογραφική δομή, την εμπειρία του ακούσματος της μουσικής, τη στιγμή της παράστασης. Ένα  αυτοσχεδιαστικό με άλλα λόγια σόλο, στο οποίο  η χορεύτρια επιδιώκει να αναπαράγει τη φρεσκάδα και τον αυθορμητισμό, της στιγμής της πρώτης επαφής της με το μουσικό έργο.

Η μοναδικότητα της παρουσίας και της προσωπικής κινητικής γλώσσας της χορεύτριας, σε συνδυασμό με την μοναδικότητα  της στιγμής της παράστασης, για χορεύτρια και θεατές ταυτόχρονα, υπόσχεται μια συναρπαστική εξίσωση απείρων πιθανοτήτων πρωτοφανών μορφών, στο χώρο και τον χρόνο.

Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ-χορευτικό αφιέρωμα στη μουσική του Φραντς Σούμπερτ Σουμπερτιάνα.


Μουσική: Φραντς Σούμπερτ, Moments musicaux
Χορογραφία, κοστούμια: Αναστασία Λύρα
Χορός: Τιτή Αντωνοπούλου

Διάρκεια: 20λεπτά.


Μικροσκοπικό Θέατρο  
19 Μαίου 2018  
21 Απριλίου 2018  
17 Μαρτίου 2018  
17 Φεβρουαρίου 2018  
5 Μαρτίου 2017 Σουμπερτιάνα
25 Φεβρουαρίου 2017 Σουμπερτιάνα

Φωτογραφίες: Χριστίνα Σαρλάμη

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn