Μικροσκοπικό Θέατρο

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 697 445 0680

Μουσικές στιγμές

Η Τιτή Αντωνοπούλου χορεύει με θέμα τη στιγμή της εμπειρίας της μουσικής του Σούμπερτ [17 Φεβρουαρίου, 17 Μαρτίου, 21 Απριλίου, 19 Μαΐου).

Opus 100 Duo

Η ανθρώπινη δυάδα ενωμένη και χωρισμένη, από κοντά κι από μακριά. Χορεύουν η Κατερίνα Αβραμοπούλου και η Αναστασία Λύρα [17 Φεβρουαρίου, 17 Μαρτίου, 21 Απριλίου, 19 Μαΐου).

Ψύχα

Παράσταση χορού του Κωνσταντίνου Μίχου με τον ίδιον, την Αναστασία Λύρα, την Αθηνά Κυρούση και τη Μελίνα Ιορδανίδου [4 έως 12 Μαΐου]

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημέρωση με email για τις παραστάσεις στο Μικροσκοπικό Θέατρο.

Αέναος Χορός - Κουαρτέτο

animatanz_2017_700x500

Ένα χορευτικό κουαρτέτο με μουσική για αναγεννησιακό λαούτο του Τζων Ντάουλαντ. Ο αυλικός χαρακτήρας της μουσικής εμπνέει την λεπταίσθητη, τελετουργική προσέγγιση στη κίνηση του σώματος και στη διάδραση των μελών του χορού.

Η αντιμετώπιση του χώρου της σκηνής ανταποκρίνεται στη λογική των κανόνων ενός «πρωτόκολλου» που υιοθετείται, ανατρέπεται, εξελίσσεται ή καταλύεται προσωρινά, σύμφωνα με το τί επιτρέπουν ή επιβάλλουν οι δημιουργικές ανάγκες της στιγμής στον αυτοσχεδιαστικό χορό.

Η δομή του χρόνου, αντίστοιχα, είναι «ανοιχτή» (open ended), πράγμα στο οποίο αναφέρεται και ο τίτλος του έργου. Στο «Αέναο Κουαρτέτο» δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος από την άποψη της δομής.


Μουσική: John Dowland, μουσική για αναγεννησιακό λαούτο
Χορογραφία, κοστούμια, φωτισμοί: Αναστασία Λύρα
Χορός: Κατερίνα Αβραμοπούλου ♦ Τιτή ΑντωνοπούλουΕλένη ΠανταζάτουΒανέσα Σπινάσα
Διάρκεια: 75 λεπτά.

Μικροσκοπικό Θέατρο  
19 Μαΐου 2017 Σουμπερτιάνα encore +

Φωτογραφίες: Χριστίνα Σαρλάμη

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn