Σπιτικά Γλυκά - EOS - Canceled

Η κιθαρίστα και τραγουδοποιός Δέσπω Βαρουδάκη συναντά το ντούο EOS του Γιώργου Κατσάνου και του Τάσου Φωτίου σε μια ατμοσφαιρική ανοιξιάτικη συναυλία.

Μήνες μετά από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου της «Σπιτικά Γλυκά» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μελάνι (καλοκαίρι του 2017), η κιθαρίστα Δέσπω Βαρουδάκη συναντά την Μαριαστέλλα Τζανουδάκη, τραγουδίστρια με ευελιξία και ευαισθησία και, μαζί  με το κοντραμπάσο του Γιώργου Βεντουρή, δίνουν μια ακουστική εκδοχή των τραγουδιών του δίσκου αλλά και νέων τραγουδιών που δεν έχουν ακόμα ηχογραφηθεί.

Ο Γιώργος Κατσάνος και ο Τάσος Φωτίου ξεκίνησαν να παίζουν μαζί το 1995, πειραματιζόμενοι σε νέους ήχους και πρωτότυπες συνθέσεις και αναζητώντας μια προσωπική ταυτότητα. Το 2000 ίδρυσαν το μουσικό σχήμα ΕΟS ξεκινώντας ένα ταξίδι στον κόσμο της αυτοσχεδιαστικής μουσικής, εμπλουτίζοντας την με κομμάτια από είδη όπως jazz, ambient, electronica, downbeat, post-rock και drum ’n’ bass. Θα παίξουν κομμάτια από το άλμπουμ τους  Musica Mecanica αλλά και από ακυκλοφόρητη ακόμα δουλειά τους.


Δέσπω Βαρουδάκη, κιθάρα, τραγούδι
Γιώργος Βεντουρής, κοντραμπάσο
Μαριαστέλλα Τζανουδάκη, τραγούδι.

Συμμετέχει και το ντούο EOS του Γιώργου Κατσάνου και του Τάσου Φωτίου
Φωτιστικός αυτοσχεδιασμός: Άλκης Σπηλιώπουλος
Διάρκεια: 90 λεπτά.

Μικροσκοπικό Θέατρο  
20 Μαΐου 2018 ώρα έναρξης 20:00

Λόγω των περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη η κράτηση στο τηλέφωνο 697 445 0680.

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn