Μικροσκοπικό Θέατρο

Ώρα έναρξης των παραστάσεων τα Σάββατα 20:00 και τις Πέμπτες 21:00. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 697 445 0680

Μουσικές στιγμές

Η Τιτή Αντωνοπούλου χορεύει με θέμα τη στιγμή της εμπειρίας της μουσικής του Σούμπερτ [17 Φεβρουαρίου, 17 Μαρτίου, 21 Απριλίου, 19 Μαΐου).

Opus 100 Duo

Η ανθρώπινη δυάδα ενωμένη και χωρισμένη, από κοντά κι από μακριά. Χορεύουν η Κατερίνα Αβραμοπούλου και η Αναστασία Λύρα [17 Φεβρουαρίου, 17 Μαρτίου, 21 Απριλίου, 19 Μαΐου).

Music for a While

Μια μουσική παράσταση με Ντάουλαντ και Περσέλ. Δέσπω Βαρουδάκη: κιθάρα, Ελένη Πανταζάτου: χορός, Ρωξάνη Παπαδημητρίου: τραγούδι [24 Φεβρουαρίου, 1 Μαρτίου, 3 Μαρτίου, 8 Μαρτίου, 10 Μαρτίου]

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημέρωση με email για τις παραστάσεις στο Μικροσκοπικό Θέατρο.

Ο Χορός των Σημείων

simia700x500

Lorem ipsum dolor sit amet, ad eum tota paulo efficiantur, usu discere bonorum singulis ex. Nam veniam possit adipiscing no, tation nemore tibique an nam. Vim ne delenit delicatissimi. Eros inciderint ea est. Mei eu tation dolores.

Περισσότερα...

Κίνηση ΙΙ - Τοπία

motion2b 700x500

Μια τελετή χωροπλασίας, όπου το σώμα, σε μαγικό διάλογο με τη φύση, δίνει υπόσταση υλική και σαφή σε εσώτερες, άλλοτε φευγαλέες κι άλλοτε επίμονες, εικόνες των αισθήσεων. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1986, στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης.

Περισσότερα...

Κίνηση ΙΙI - Δωμάτιο

motion3 700x500

Η επίδειξη αριστοτεχνίας και η επίδειξη του «ειδικευμένου» σώματος του χορευτή δεν έχει πια σημασία. Οι χορευτές έρχονται τώρα και ψάχνουν για ένα πλαίσιο εναλλακτικό που θα επιτρέπει μια περισσότερο υλική, περισσότερο συγκεκριμένη ποιότητα του φυσικού είναι στην παράσταση, ένα πλαίσιο μες στο οποίο οι άνθρωποι επιτελούν πράξεις και κινήσεις που ζητάνε λιγότερο θεαματικά πράγματα απ' το σώμα, ένα πλαίσιο στο οποίο η τεχνική επιδεξιότητα δεν μπορεί να εντοπιστεί εύκολα. Yvonne Rainer.

Περισσότερα...

Σονατίνα

sonatina700x500

Μια χορογραφία με θέμα τη δυάδα και τις μορφές της δράσης που προκύπτουν ή αποκαλύπτονται, καθώς δυο χορεύτριες, δυο σώματα, δυο ιδιοσυγκρασίες, συνυπάρχουν, συνδιαλέγονται και συν-διαπραγματεύονται κινητικά, μια σειρά από εναλλασσόμενα πλαίσια δράσης.

Περισσότερα...

... Σιωπή είναι το αίμα σάρκας που τραγουδάει

siopi2700x500

Mια επεξεργασία του οργανικού στοιχείου στην κίνηση της ανθρώπινης δυάδας, με κεντρικό θέμα και αφετηρία τις δυναμικές της επαφής των σωμάτων.
Παρουσιάστηκε το 1994, από 6 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου στο Εργοστάσιο.

Περισσότερα...