Ο Χορός των Σημείων

There is no translation available.

simia700x500

Lorem ipsum dolor sit amet, ad eum tota paulo efficiantur, usu discere bonorum singulis ex. Nam veniam possit adipiscing no, tation nemore tibique an nam. Vim ne delenit delicatissimi. Eros inciderint ea est. Mei eu tation dolores.

Read more ...

Motion II - Landscape

motion2b 700x500

Μια τελετή χωροπλασίας, όπου το σώμα, σε μαγικό διάλογο με τη φύση, δίνει υπόσταση υλική και σαφή σε εσώτερες, άλλοτε φευγαλέες κι άλλοτε επίμονες, εικόνες των αισθήσεων. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1986, στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης.

Read more ...

Motion ΙΙI - Room

motion3 700x500

Η επίδειξη αριστοτεχνίας και η επίδειξη του «ειδικευμένου» σώματος του χορευτή δεν έχει πια σημασία. Οι χορευτές έρχονται τώρα και ψάχνουν για ένα πλαίσιο εναλλακτικό που θα επιτρέπει μια περισσότερο υλική, περισσότερο συγκεκριμένη ποιότητα του φυσικού είναι στην παράσταση, ένα πλαίσιο μες στο οποίο οι άνθρωποι επιτελούν πράξεις και κινήσεις που ζητάνε λιγότερο θεαματικά πράγματα απ' το σώμα, ένα πλαίσιο στο οποίο η τεχνική επιδεξιότητα δεν μπορεί να εντοπιστεί εύκολα. Yvonne Rainer.

Read more ...

Sonatine

sonatina700x500

Μια χορογραφία με θέμα τη δυάδα και τις μορφές της δράσης που προκύπτουν ή αποκαλύπτονται, καθώς δυο χορεύτριες, δυο σώματα, δυο ιδιοσυγκρασίες, συνυπάρχουν, συνδιαλέγονται και συν-διαπραγματεύονται κινητικά, μια σειρά από εναλλασσόμενα πλαίσια δράσης.

Read more ...

..silence is the blood whose flesh is singing

siopi2700x500

TRANS Mια επεξεργασία του οργανικού στοιχείου στην κίνηση της ανθρώπινης δυάδας, με κεντρικό θέμα και αφετηρία τις δυναμικές της επαφής των σωμάτων.
Παρουσιάστηκε το 1994, από 6 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου στο Εργοστάσιο.

Read more ...